Forum-evenement: Bezoek aan een zeer speciale werkplaats (nee, niet de mijne)

trigger

Oud hout
15 jun 2020
2.805
2.034
Emmen
bigbeardbuilds.nl
Wauw, ik had niet direct zoveel opkomst verwacht!! Tof :). Ik heb 10-15 man geroepen op eigen inschatting maar ik verwacht niet dat hij direct moeite heeft met een paar poppetjes meer, zal het overleggen.

Aangezien ze de voorkeur hebben uitgesproken het op een zaterdagochtend te doen moeten we nu ook even gaan peilen welke tijden acceptabel zijn. Het is voor mij zelf ongeveer een dik uur rijden dus ik zou er technisch gezien om 9u kunnen staat, al verwacht ik dat het voor anderen misschien eerder 10u zou zijn?

De reden dat ik het vraag is omdat ik denk dat het gezien de hoeveelheid aanmeldingen leuk zou zijn er een lunch achteraan te plakken. Vlakbij de locatie vind ik:


waar ze een lunch- en borrelkaart hebben met nette prijzen.

Aangezien ik zelf een deel van Augustus op vakantie ben, stel ik de volgende zaterdagen voor:

- 31 Augustus
- 7, 14, 21 September

Ik heb deze nog niet vastgelegd met de locatie, wil eerst weten of dat hier met de groep past/uitkomt. Zodra we een dag hebben vastgelegd, ga ik dit overleggen met de heren en indien gewenst ook de reservering voor de lunch erachteraan boeken, dit zal dan zo rond 14:00-14:30 zijn. Ja, beetje laat voor lunch, maar we willen geen tijd inboeten op de rondleiding en dan eet je maar een boterham extra voor je vertrekt :cool:.
 

SunRayes

Oud hout
11 sep 2011
2.801
168
Rotterdam
Qua vakantie en lange termijn planning zijn die dagen prima.
Qua werk weet ik vaak pas tegen die tijd. En dan heb ik vaak (maar miet altijd) nog de mogelijkheid om wat te schuiven met de werkplanning.
Het is voor mij iets meer dan 2 uur rijden, en 6:30 vertrekken vind ik prima.

Lunch hoeft voor mij niet.
 

klusrob

Post veel
27 jun 2011
1.837
1.036
Omgeving Eindhoven
Voor zover ik nu kan inschatten kunnen al deze data voor mij.
Het is een kleine 2 uur rijden, half 10 een goede tussenoplossing? Want om genoeg rond te kunnen kijken is veel later starten inderdaad niet logisch.
Lunch lijkt me een goed idee, nog even napraten voor we weer in de auto stappen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Marijn

hdv

Post veel
24 nov 2019
958
511
Noord-Veluwe
Voor mij zijn die dagen uitstekend. Ik heb dan in ieder geval geen vakantie gepland. Met een beetje pech moet ik precies dan natuurlijk weer naar de longpoli, maar daar gaan we nu maar even niet van uit.
 
  • Leuk
Waarderingen: trigger

trigger

Oud hout
15 jun 2020
2.805
2.034
Emmen
bigbeardbuilds.nl
Update:

van de genoemde data vervalt de 14e aan hun zijde. De overige data staan dus nu met potlood in beider agenda's.

We hebben nu, als ik het goed geteld heb, 20 aanmeldingen met mezelf meegerekend. Zij laten weten dat dit wel zo'n beetje de bovengrens is - voor nu moet ik dus verdere aanmeldingen op de reservelijst zetten, mocht er nog iemand afzeggen/uitvallen.

Moet ik wel of niet die lunch erbij regelen? Als mensen dat nog even kunnen aangeven, ik heb nog niet van iedereen reactie daarop. Je mag rekenen dat je p.p. voor minder dan 15 euro prima kunt lunchen daar (ieder voor eigen rekening). Menu heb ik hierboven neergezet in een linkje.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.