wedstrijd: de meest absurde werkplaataanpassingen

Bijtel

Oud hout
31 jan 2012
2.918
147
Goeree-Overflakkee
Wat een geweldig onderwerp! Ik kom niet veel verder dan dat ik de grootste slaapkamer in huis heb "opgeofferd" als werkplaats. Ohja, en al het (elektrisch) gereedschap wat overmatig duur is :sneaky:
 

Rizz

Post veel
15 apr 2014
1.343
28
Moordrecht
Mijn werkplaats is aangesloten op de cv en is tevens aangesloten op m'n Honeywell evohome zoneverwarming systeem. En is dus onafhankelijk te verwarmen. Hoef dus niet meer eerst naar de werkplaats toe (de volle 15 meter) om de verwarming aan te zetten.

Daarnaast staat er een Harmann Kardon A-klasse versterker met 2 B&W V201 luidsprekers..
 
  • Leuk
Waarderingen: MartijnEHV

hdv

Actieve deelnemer
24 nov 2019
260
152
Tijdens de bouw van ons huis bleek de designradiator die we hadden uitgezocht voor de badkamer toch niet te passen. Terugbrengen kon ook niet meer. Tja, wat doe je er dan mee? Dus maar in de werkplaats opgehangen. CV had ik er toch al ivm de verwarming van de koivijver. Een beetje over the top, maar beter dan ergens in een hoekje stof laten vangen... Ehm, alhoewel... stof.... werkplaats... :LOL: 20210920@173246.jpg
 

Joost79

Actieve deelnemer
27 mei 2017
373
116
Apeldoorn
Tijdens de bouw van ons huis bleek de designradiator die we hadden uitgezocht voor de badkamer toch niet te passen. Terugbrengen kon ook niet meer. Tja, wat doe je er dan mee? Dus maar in de werkplaats opgehangen. CV had ik er toch al ivm de verwarming van de koivijver. Een beetje over the top, maar beter dan ergens in een hoekje stof laten vangen... Ehm, alhoewel... stof.... werkplaats... :LOL:

Wel blij dat ik niet de enige ben die tijdens/na de verbouwing altijd spullen overhoudt ;)
 
  • Haha
  • Leuk
Waarderingen: hdv en Henk H

3dmazter

My best friend was a carpenter ✞
10 aug 2014
1.468
66
36
Enkhuizen
Ik heb in m'n werkplaats een bewegingsmelder hangen. Deze is aangesloten op de domotica van de rest van de woning. Het leek me erg handig, dat als het donker is, en je stapt de werkplaats binnen, dat het licht automatisch aanspringt.

Dit is gelukt! Echter: het is zo'n gewoonte dat je het licht aan doet als je binnen stapt (als het donker is), dat als ik binnen stap, de schakelaar omzet, maar de sensor is me altijd 1 stap voor, waardoor ik dus het licht uit doe in plaats van aan :ROFLMAO:
Zo had ik het wonderbare idee om mijn verlichting te schakelen met de afstandsbediening welke ook de afzuiger en compressor schakelt.

Dus ik kon elke keer in donker in mijn schuur de afstandsbediening zoeken omdat die nog op de zaagtafel lag van het vorige gebruik.
 
Laatst bewerkt:

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.