Dat kan ik me eigenlijk wel voorstellen. Vooral in een dichte keuken met een recirculatiekap. Ik heb zowel in mijn nieuwe als in mijn oude huis een open keuken met afzuiging naar buiten. Dan heb je praktisch dezelfde lucht in de keuken als in de woonkamer.heb je al eens water gekookt in de keuken of brood laten rijzen/bakken in stoomoven … Hoe goed je afzuiging ook is, er onstaat veel stoom/damp in een keuken
Omdat ik het een fijn idee vind dat het tegen een stootje kan en dat het ooit opnieuw geschuurd en gelakt kan worden als dat nodig is. De fineer samples die ik nu in huis heb zijn vrij dun en vind ik ook niet zo mooi.waarom focus je zoveel op massief?
Omdat de samples die ik nu in huis heb heel dun fineer hebben en eigenlijk ook niet zo mooi zijn. Het fineer bestaat uit één stuk en heeft niet veel nerftekening.
Wellicht moet ik op zoek naar fronten met beter fineer. Wordt vervolgd...